Campanya de RECOLLIDA DE JOGUINES – Creu Roja i Consell Comarcal del Baix Empordà

Aviat vindrà Nadal i com és tradició tots els nens i nenes rebran regals el dia de Reis. Per vuitè any consecutiu aprofitarem el servei de deixalleria mòbil (la deixalleria fixa en cas de La Bisbal d’Empordà) per recollir joguines i fer-les arribar a les famílies amb pocs recursos de la comarca, a través de la campanya que organitza la Creu Roja.

 

Aquest any segueix sent molt important per la situació econòmica que pateix el nostre país des de fa ja bastants anys. Penseu que hi ha milers de famílies amb nens petits que tenen moltes dificultats inclús a nivell alimentari.

 

L’any passat, a través de la deixalleria mòbil i en els pobles que van col·laborar informant als veïns i veïnes, es varen recollir uns 250 kg. de joguines, noves o en molt bon estat i de caràcter no bèl·lic. Aquest any la recollida es farà en un total de 12 municipis: La Bisbal d’Empordà, Colomers, Sant Antoni,  Esclanyà, Palau-sator, La Pera, Foixà, Gaüses, Mont-ras, Rupià, Gualta i Vall-llobrega.

 

Les joguines que els nostres fills o néts ja no utilitzen poden ser un bon regal per a altres nens amb menys possibilitats.  És per això que us proposem que el  dia que tinguem previst portar la deixalleria mòbil aprofitem per recollir les joguines del vostre municipi, les triaríem i posteriorment les portaríem fins a la Creu Roja per què les reparteixin els dies de Nadal.

 

Aquest any, per facilitar la feina a la Creu Roja, només acceptarem joguines noves o en molt bon estat, quasi noves. I que no siguin bèl·liques.

 

CAMPANYA RECOLLIDA JOGUINES A LA DM